Dagens Tarot Kort Tirsdag 20 August 2019

Dagens Tarot Kort Tirsdag 20 August 2019

Vognen og åtte av staver.

I dag har du en flott mulighet til å forlate huset. Dra på ferie i nærheten eller til utlandet spiller ingen rolle, så lenge du forlater huset i dag. Ting skjer raskt, så følg strømmen av energiene, vær ikke redd eller føl at du har andre ting og ansvar du må gjøre. Disse kan vente til i morgen. Dette er ikke tid til å tenke på ting, det er en tid å gjøre. Du har potensial til å ha det gøy og nyte, å være fri for bekymringer. Det skjer ikke ofte. Ta tak i denne følelsen av frihet, ikke la det passere forbi deg.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The chariot and eight of wands

Today you have a great opportunity to leave the house. Go on a holiday nearby or abroad doesn’t matter, as long as you leave the house today. Things are happening quickly, so go with the flow of the energies, don’t be afraid or feel that you have other responsibilities. These can wait til tomorrow. This isn’t a time to think about things, its a time to do. You have potential to have fun and enjoy, being free of worries. It doesn’t happen often. Grasp this feeling of freedom don’t let it pass you by

Legg igjen en kommentar