Dagens Tarot Kort Mandag 19 August 2019

Dagens Tarot Kort Mandag 19 August 2019

Keiserinnen og tre av staver.

I dag antyder det på at intuisjonen din prøver å sende deg en melding og det er viktig for deg å lytte nøye til det. Ikke se bort fra hva den prøver og fortelle deg. Det kan til og med være at du trenger å ta litt tid for deg selv. Prioriter deg først foran alle andre. Ta tid i dag til og fokusere energien din på å gjøre deg lykkelig. Du har viljestyrken du bare trenger for å føle den virkelig. Stol på at du fortjener å bli bortskjemt, at du fortjener det beste, ikke bare alle andre rundt deg. Bruk den sterke feminine energien i deg og la den skinne. Enten du er en mann eller en kvinne vil din feminine energi hjelper deg å være tro mot deg selv. Å være personen du virkelig vil være. Ikke vær redd for å vise verden hvem du er, de kan bare elske den ekte deg.

 

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Empress and three of wands.

Today suggests that your intuition may be trying to send you a message and an important one at that. It is important for you to listen closely to it now don't ignore what it is telling you. It may even be that you need to take some time for yourself. Prioritize you before everyone else. Take today and focus your energy on making you happy. You have the willpower you just need to really feel it. Trust that you deserve to be pampered too, that you deserve the best as well not just everyone else around you. Use the strong feminine energy within you and let it shine. Whether you be a man or a woman your feminine energy within is what helps you stay true to you. Being the person you really want to be. Don't be afraid to show the world who you are they can only love the real you.

Legg igjen en kommentar