Dagens Tarot Kort Fredag 16 August 2019

Dagens Tarot Kort Fredag 16 August 2019

Lykkehjulet og esset av sverd.

I dag handler det om endelig å kunne gi slipp på et trossystem som faktisk ikke har fungert for deg i det hele tatt. Det har sannsynligvis holdt deg mer tilbake enn å ha hjulpet deg å komme videre både fysisk og mentalt. Prøv å ikke heng deg opp i fortiden. Ja, det kan hende du har holdt fast på noen synspunkter som kanskje ikke gir mening nå, selv om det tidligere har gjort det. Likevel, ikke bekymre deg, du er over det nå. Et nytt blad har falt, nye utfordringer begynner. Uansett hva din situasjon måtte være i dag, prøv å sortere det etter beste evne når du slipper alt det gamle. Hold deg sterk og vær klar for alle de nye positive utfordringene du har foran deg.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Wheel of fortune and ace of swords.

Today is about finally being able to let go of a belief system which actually hasn't worked for you at all. It has probably held you back more than helped you advance both physically and mentally. Try not to beat yourself up about the past. Yes, you may have been holding onto some viewpoints that may not make any sense now, although for you in the past in some way they did then. Nevertheless, don't worry, you are over that now. A new leaf has fallen, a new mental chalenge is begining. Whatever your situation might be at the present try to sort it to the best of your ability as you are letting go of all the old. Stay strong and be ready for all the new positive challenges you have ahead.

Legg igjen en kommentar