Dagens Tarot Kort Søndag 4 August 2019

Dagens Tarot Kort Søndag 4 August 2019

Stjernen og to av sverd.

Den følelsesmessige reisen din er ikke over ennå. Det har vært gode tider og kanskje ikke så gode tider i fortiden din, og denne reise (rutsjebane) er ikke over ennå. Universet prøver å veilede deg slik at du finner og oppnår balansen igjen. Ikke la følelsene dine overta deg, du er mye sterkere enn du tror bare se på alt du har oppnådd så langt. Du må få tak i din mentale klarhet og lure den til å tro at du er på rett vei fordi det er det du er.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Star and two of swords.

Your emotional journey isn't over yet. There have been both good times and maybe those not so good times in your past but this rollercoaster isn't over yet. The universe is trying to guide you so that you can gain your balance again. Don't let your emotions take over you, you are a lot stronger than you think just look at everything you have accomplished so far. You need to give your mental clarity and trick it into believing you are on the right paths because you are.

Legg igjen en kommentar