Dagens Tarot Kort Lørdag 3 August 2019

Solen og syv av staver.

I dag handler det om å kjempe for det du tror på. Det er på tide å stå opp for deg selv og fokusere på fremtiden din. Ikke alle rundt deg forstår eller aksepterer hvordan du gjør ting, det skal du ikke bry deg om , ikke alle trenger å være enige . Livet handler om de små tingene så vel som de store , så elsk livet og lev det ut så godt du kan. Ikke la andre mennesker dempe dine drømmer eller planer. du er på rett vei og etter hvert vil du se de.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The sun and seven of wands

Today is about fighting for what you believe in. Its time to stand up for yourself and focus on your future. Not everyone around you might understand or accept how you do things, dont worry about this, not everyone needs to be in agreement only you do. life is about the little things as well as the big things. So love life and live fully. dont let other people dampen your dreams or plans. you are on the right path and eventually you will see it.

Legg igjen en kommentar