Dagens Tarot kort Fredag 2 August 2019

Stjernen og dronningen av mynter.

Kortene viser hvor rikelig velsignet du er fra universet. Dette fremgår av de forskjellige tingene som skjer rundt deg nå. Du må kanskje skape mere tid og rom for å fokusere på deg selv nå, spesielt for at helsen din virkelig skal bli bedre. Når du har hatt det vanskelig, var du kanskje ikke klar over din egen styrke, men du kan nå innse at tapet hjalp deg, slik at du oppdaget din egen motstandskraft og indre kraft. Det er først nå du virkelig kan sette pris på alt du har. Å holde en balanse i alle ting er viktig. Du er like viktig som andre ikke glemm det.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The star and queen of pentacles.

The cards show how abundantly blessed you are by the universe. This is evident from the various things happening around you. You may need to create time and space to focus on yourself for once, especially in order for your health to truly improve. While you may have suffered, perhaps you were not aware of your own strength but you are now able to recognize that the loss helped you discover your own resilience and inner power. It is only now that you can really appreciate all that you have. Keeping a balance in all things is important. You are just as important as anyone else don't forget that.

Legg igjen en kommentar