Dagens Tarot Kort Torsdag 1 August 2019

Dagens Tarot Kort Torsdag 1 August 2019

Den Hengt mann og fire av mynter

I dag handler alt om din økonomiske sikkerhet. Det kan hende du må ta deg litt tid, ta et skritt tilbake slik at du kan se hele bildet. Frykten du har for å miste alt holder deg tilbake fra din potensiale suksess. Du har kanskje blitt litt for komfortabel og føler at det nå er for sent å gjøre noe med situajonen din. Det er aldri forsent og gjøre en forandring, så fjern dette ut av tankenen dine og gjør noe med det. Å vente på at ting magisk forbedres er og kaste bort tiden. Du må legge planene og handlingene for at det skal skje. Vie deg selv til å gjøre livet ditt 100% slik du vil ha det.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Hanged man and four of pentacles

Today is all about your financial security. You may need to take some time out, take a step back so you can see the whole picture. The fear you have of losing is keeping you from your potential success. You might have gotten a little too comfortable and feel like now it's too late to do anything about it. There's never such a thing as it's too late to change, so remove this through from your head and do something about it. Waiting for things to magically improve is a waist of time. You need to put in the plans and the actions in order for that to happen. Dedicate yourself to making your life 100% the way you want it.

Legg igjen en kommentar