Dagens Tarot Kort Tirsdag 30 Juli 2019

Dagens Tarot Kort Tirsdag 30 Juli 2019

Dommen og myntenes ridder

Noen ganger må vi være litt hverdagslige. Kjedelig kan vi tenke, dette er for å få balansen vi trenger for å lykkes. Å følge rutiner og holde seg til dem kan føles veldig kjedelig, selv om det det kan vise seg å være en stor forsikring om at vi gjør det arbeidet som trengs. Ikke alt kan skje raskt noen ganger kan det ta lengre tid enn forventet, og du må bare akseptere at det er slik din vei er i dette øyeblikket. Hvis du holder deg til rutinen og fokuserer på fremtiden din, vil du til slutt komme dit du vil være.Du skal ikke forhaste deg nå .

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Judgment and knight of pentacles

Sometimes we need to be a bit mundane. Boring if you will, in order to gain the balance we need for success. Following routines and sticking to them can feel useless sometimes, although most times it can be a great reassurance that what we are doing the work we need. Not everything can happen quickly sometimes it can take longer than anticipated and you just have to accept that that's how your path is right at this moment. If you stick to the routine and focus on your future you will eventually get where you want to be. Now is not the time for rushing.

Legg igjen en kommentar