Dagens Tarot Kort Onsdag 24 Juli 2019

Dagens Tarot Kort Onsdag 24 Juli 2019

Døden og tre av staver.

Dagens kort kan vise både avslutninger og begynnelser, du vil avslutte et gammelt kapittel for å starte et nytt. Dette kan imidlertid være smertefullt, siden det er mange følelsesmessige forbindelser i vår fortid. Bare husk at ikke alle ting som er vondt er dårlige, noen ganger er det godt å føle disse sterke følelsene, så du vet at du er på en bedre vei. Selv om du føler tristhet og motvilje, kan du også føle lettelse og en følelse av gjennomføring. Vær spent på tidene fremover, du er klar for overgangen.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Death and three of wands

Today’s cards can show both endings and beginnings, your life is ending an old chapter in order to start a new one. This can, however, be somewhat painfull as there are a lot of emotional connections towards our past.  Just remember not all things that hurt are bad sometimes its good to feel these strong emotions so you know you are on a better path. Even if you feel sadness and reluctance, you may also feel relief and a sense of accomplishment. This shows to be a positive transition to something new. Be excited for the times ahead, you are ready for the transition.

Legg igjen en kommentar