Dagens Tarot Kort Torsdag 18 Juli 2019

Den hengte mannen og ti av staver.

Du trenger en følelsesmessig utgivelse fra hva det er som gjør at du føler deg fast. Godta og overgi til dine nåværende forhold. Vurder områder i ditt eget liv hvor du må handle på en uselvisk måte, enten til fordel for andre eller for å oppfylle dine egne dypere behov. På flipsiden kan det hende du må vurdere livet ditt for områder hvor du gir opp for mye til andre på bekostning av ditt mentale og åndelige velvære.

Det er når du virkelig kan slippe av alle bekymringene du har at du finner disse bekymringene plutselig forsvinne og en ny realitet er mulig.

Du må kanskje bruke ulike tidshåndterings- eller prioriteringsmetoder for å avgjøre hvor best du skal bruke tid og hvilke oppgaver du kan slippe. Målet ditt må være større effektivitet, samtidig som du frigjør deg for hvile og avslapning når du trenger det.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The hanged man and ten of wands.

You need an emotional release from whatever it is that is leaving you feeling stuck. Accept and surrender to your present circumstances. Consider areas in your own life where you need to act in a more selfless manner, either for the benefit of others or for the fulfilment of your own deeper needs. On the flipside, you may need to assess your life for areas in which you are giving up too much to others at the expense of your own mental and spiritual well-being.

It is when you can really let go of all the worries and concerns that you have, that you find these concerns suddenly disappear and a new reality is possible.

You may need to employ various time management or prioritisation methods in order to determine where best to spend your time and which tasks you can drop. Your goal needs to be greater efficiency, whilst also freeing yourself up for rest and relaxation when you need it.

Legg igjen en kommentar