Dagens Tarot Kort Søndag 14 Juli 2019

Dagens Tarot Kort Søndag 14 Juli 2019

Månen og ess av sverd.

I dag kan du føle deg veldig optimistisk i begynnelsen, men så kommer tvilen snikende inn. Du kan innse at kanskje ikke alt er som det ser ut til, eller syntes å være. Dagen din vil ikke akkurat gå som du hadde planlagt i hodet ditt. I dag handler det om å forstå at endringer kan skje uventet, men det er fortsatt ikke nødvendig å dvele på det du ikke oppnådde. Planene du hadde i dag kan brukes bedre for en annen dag. Nå ta et skritt tilbake og betrakt dagen din litt annerledes.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The Moon and ace of swords

Today you may feel very optimistic in the beginning but then the doubt will hit you. You may realize that maybe not everything is as it seems, or appeared to be. Your day won’t go exactly as you may have planned in your head. Today is about understanding that changes can happen unexpectedly but there is still no need to dwell on what you didn’t achieve. The plans you had thought of for today can be used better for another day. Rethink and take a step back to contemplate your day.

Legg igjen en kommentar