Dagens Tarot Kort Lørdag 6 Juli 2019

Ypperste prestinnen og syv av mynter.

I dag er ikke dagen for deg til å være tvilsom. Du har gjort alt arbeidet og lagt inn alt for å få ting til å skje. Ikke begynn å tvil nå, Husk alt har sin prosess og tar sin tid, det betyr ikke at det ikke skjer. Stol på din indre stemme for å veilede deg og gi deg tålmodighet gjennom denne dagen. Du kan føle deg litt rastløs og ha lyst på ting som skjedde i går. Likevel er det nå på tide å være tålmodig. Du kan få et glimt av hva som kommer, selv om du ikke vil se hele bildet enda. Når tiden er riktig, kommer det til å komme til deg.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The high priestess and seven of pentacles

Today is not the day to be doubtful. You have applied all the work and put in all the effort to make things happen. Don’t start being skeptical now. Remember everything has its process and takes its time, does not mean it won’t happen. Trust in your inner voice to guide you and give you patience through out this day. You may be feeling a bit restless wanting things to have happened yesterday. Nevertheless now it’s time to wait. You might get a glimpse of what is to come although you will not see the full picture yet. When the time is right it will come.

Legg igjen en kommentar