Dagens Tarot Kort Onsdag 3 Juli 2019

Måtehold og fire av staver

I dag handler alt om ditt hjem, din sikkerhet, ditt fundament i livet. Hvor du føler deg trygg og glad og hvor alt føles mulig. I dag handler det om å omgi deg selv med den rette typen mennesker, folkene du elsker og bryr deg om. Fordi noen ganger trenger vi bare å omgi oss med den lille ekstra kjærligheten og føle oss godt.

 

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Temperance and four of wands

Today is all about your home, your security, your foundation in life. Where you feel secure and happy and where everything feels possible. Today is about surrounding yourself with the right type of people, the people you love and care about. Because sometimes we just need to surround ourselves with that little extra love and feel good.

Legg igjen en kommentar