Dagens Tarot Kort Tirsdag 2 Juli 2019

Dagens Tarot Kort Tirsdag 2 Juli 2019

Ypperste prestinnen og sverd esset.

I dag handler om nøye planlegging, så sørg for at du har tenkt alt igjennom riktig. Noen ting kan ha vært skjult eller tapt i tankene dine, så dagen i dag gir deg muligheten til å få innblikk i hva du manglet eller kanskje hadde glemt. Dette er en mental reise som betyr at du bare planlegger ting, men husk at tankene dine kan bli manifestasjoner, så sørg for at du har alt planlagt slik at du er på riktig vei. Hør etter og stol på din indre stemme.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

High priestess and ace of swords

Today is about careful planning, making sure you have thought everything through correctly. Some things may have been hidden or lost in your thoughts, so today gives you the opportunity to gain insight into what you were missing or may have forgotten. This is a mental journey meaning you are just planning things, but remember your thoughts can become manifestations so make sure you are on the right path of enlightenment. Listen and trust in your inner voice.

Legg igjen en kommentar