Dagens Tarot Kort Tirsdag 25 Juni 2019

Keiserinnen og to av staver.

Universet gir oss alltid flere muligheter, for det meste er mellom den ene eller den andre, som i to. To står for kraften til liv og død, Ying og Yang, opp og ned. På grunn av dette, forteller vi i dag at uansett hvilken retning vi til slutt velger å gå, vil det være den rette. Spesielt her og nå. Universet gir oss bare det vi trenger i et øyeblikk, ingenting er virkelig en tilfeldighet, det er alt planlagt til et høyere formål. Vi må bare bestemme om vi tar en kortere eller lengre rute for å komme dit,eller hva vi må gå gjennom og lære på veien. Så uansett hva du bestemmer det er det rette valget for deg i din nåværende situasjon.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Empress and two of wands

The universe always gives us options mostly it's between one or the other, as in two. Two suggest the power of life and death, the Ying and Yang, up and down. Due to this, today tells us that no matter what direction we eventually choose to go, it will be the right one. Especially in the here and now. The universe only gives us what we need at the right moment nothing is really a coincidence, it is all planned for a higher purpose. We just get to decide if we take the shorter or longer route to get there. Or what we have to go through and learn on the way. So no matter what you decide it is the right choice for you in your present situation.

Legg igjen en kommentar