Dagens Tarot Kort Lørdag 22 Juni 2019

Dagens Tarot Kort Lørdag 22 Juni 2019

Rettferdighet og ti av staver

Det er ok å si ja til folk, men noen ganger er det tid å si nei. Ikke vær snillere enn du kan håndtere. Dette betyr at hvis du har mye å gjøre, ikke gi din hjelp der du ikke kan gi den. Ikke la folk klare å gi deg dårlig samvittighet slik at du hjelper dem med det de trenger å gjøre når du trenger å fokusere på egenhånd, slik at du til slutt kan få fullført dine ting. Livet handler om balanse og nå har du funnet din. Lytt til kroppen din hvis ikke vil det til slutt bli konsekvenser som du ikke vil kunne klare mentalt eller fysisk. Arbeid og morro det må være litt av begge. Ikke ta på mer enn du kan tygge som vi sier.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Justice and ten of wands

It's ok to say yes to people but sometimes its time to say no. Don't be nicer than you can handle. This means if you have to much to do don't offer your help where you can't give it. Don't let people guilt trip you into doing their work or helping them when you need to focus on your own so you can eventually finish. Life is about balance and now its time you found yours. Listen to your body or eventually, there will be consequences as you will not be able to cope mentally or physically. Work and play there has to be a bit of both. Don't take on more than you can chew as we say.

Legg igjen en kommentar