Dagens Tarot Kort Fredag 21 Juni 2019

Magikeren og fire av sverd

Det er viktig at når vi ser og føler at vi har alt vi trenger, alle verktøyene for å skape det vi ønsker. At vi faktisk tar tak i denne muligheten og gjør noe med det. Ikke sitte på rumpa og drøm om det eller at du begynner å veie positivt mot de negative tingene. Vi vil ikke nødvendigvis føle at det er det perfekt øyeblikket, men det er et øyeblikk i det minste. Hvis vi gjorde det med alt i livet, ville vi ikke engang gjøre halvparten av tingene vi bestemmer oss for å gjøre. Noen ganger handler det ikke om det har en høy prosentandel av suksess eller feil. Noen ganger handler det bare om å gjøre det. Ikke overanalyse for da vil ingenting bli gjort. Du er sterkere enn sinnet ditt lar deg tro. Ta et skritt og start, i dag er en fin dag til begynnelsen eller fortsett å gå hvis du allerede har startet, ikke stopp nå.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Magician and four of swords

It is important in life that when we see and feel like we have everything we need, all the tools to create what we want. That we actually grasp this opportunity and make it happen. Don't sit on your ass and dream about it or start weighing the positives against the negatives. We wont necessarily feel that its teh perfect moment but its a moment at least. If we did that with everything in life we wouldn't even do half the things we decide to do. Sometimes it's not about if it has a high percentage of succeeding or failing. Sometimes it's just about doing it. Don't overanalyse as then nothing will get done. You are stronger than your mind lets you believe. Take a step and start, today is a great day to the beginning or keep going if you have already started don't stop now.

Legg igjen en kommentar