Dagens Tarot Kort Torsdag 20 Juni 2019

Dagens Tarot Kort Torsdag 20 Juni 2019

Stjernen og esset av beger

Livet har ikke vært lett, det har vært en følelsesmessig rutsjebane for å si det mildt, og det er ikke over ennå, det vil ennå ta tid. Du må lene deg tilbake og prøve å nyte turen. Som en positiv ting innen alt dette er, det en forandring i energien rundt deg. Dette betyr at sommer månedene kan begynne å skildre flere oppturer enn nedturer. Du har muligheten til å følge denne nye følelsesmessige begynnelsen og endringen. Disse kortene kan også referere til nye relasjoner, eller hvis forholdet ditt har vært litt nede i det siste, er det på tide at dere kommer nærmere og ikke bare føler. Du må holde deg unna å overanalysere situasjoner disse neste 3 månedene.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Star and ace of cups

Life hasn't been easy its been an emotional rollercoaster to say the least and its not over yet, not for a long time. You need to sit back and try to enjoy the ride. As a positive, within all this, there is a change in energy around you. This means that the summer months can start portraying more ups than downs. You have the opportunity to follow this new emotional beginning and change. These cards can also be referring to new relationships or if your relationship has been a bit on the down lately this is the time for you to get closer together and just feel don't think. No overanalysing situations within these next 3 months.

Legg igjen en kommentar