Dagens Tarot Kort Søndag 9 Juni 2019

Vognen og tre av mynter.

Noen ganger føler vi at vi vet alt som om vi har lært alt det er å lære. Dette er uheldigvis den største løgnen vi kan fortelle oss selv. Hver dag lærer vi noe nytt, og dette bidrar til å forandre våre fremtidige valg og måter å tenke på. Du beveger deg pysisk mot dine mål i dag, og dette er flott, men sørg for at du har balansen. Ikke gjør en million ting på en gang, fokuser på en ting om gangen slik at du kan få fullført dem ordenteligt og ikke la det være halveis. Du vil se reslultater, men du er ikke ved målstreken enda. Fortsett det gode arbeidet og du kommer dit.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Chariot and three of pentacles

Sometimes we may feel as if we know everything as if we have learnt all there is to learn. This is unfortunatly the biggest lie we can tell ourselves. Everyday we learn something new and this helps change our future choices and ways of thinking. You are pysically moving towards your goals today and this is great, although make sure you keep a balance within. Dont do a million things at once, focus on one thing at a time so that you can succesfuly complete them and not leave them half undone. You will see resluts nevertheless you are not at the finish line yet. Keep up the good work you will get there.

Legg igjen en kommentar