Dagens Tarot Kort Tirsdag 4 Juni 2019

Djevelen og to av mynter.

I dag handler det ikke om å overtale deg selv, du må finne balansen i din økonomiske situasjon. For øyeblikket er det viktig å opprettholde din økonomiske stabilitet ikke ødelegge den. Prøv å finne trøst i venner eller familie, slik at du ikke trenger å bruke penger. Du kan føle det som om du ikke har noe du skulle ha sakt når det gjelder din økonomiske situasjon, og da spiller det ingen rolle hva du gjør. "Du gir i utgangspunktet f¨en lytt til engelen på skulderen din ikke den lille djevelen. Han får deg til å føle deg bra i en time eller to, men engelen vil gjøre det til evigvarende for deg.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Devil and two of pentacles.

Today is not about overindulging yourself. You need to find the balance within your economical situation. At the present moment, it is important to maintain your financial stability not destroy it. Try to find comfort in friends or family that doesn't involve money. You may be feeling as if you cant help your financial situation and with this feeling, you may act like it doesn't matter anyway. “You basically don't give a sh**” listen to the angel on your shoulder, not the devil. He might make you feel good for an hour or two but the angel will make it everlasting.

Legg igjen en kommentar