Dagens Tarot Kort Søndag 2 Juni 2019

Keiserinne og ni av beger.

livet handler om å nyte de små tingene så vel som de store. Vær takknemlig for alt du har, og alt som har ført deg dit du er i dag. I dag er en glad dag, tilbringer den med folk du elsker eller bare med deg selv, og verdsetter livet du lever. Det kommer alltid å være opp og ned turer, det er det som gjør livet (levende), i dag skal du bruke dagen til å fokusere på oppgangene og ikke nedturene. La din feminine energi skinne gjennom, du er på en bølgelengde hvor du kan skape vekst. Dette er en tid for å feire livet og alle de underverkene det bringer.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Empress and nine of cups

life is about enjoying the little things as well as the big ones. Be grateful for all that you have and all that has brought you were you are today. Today is a happy day, spend it with people you love or just with your self appreciating the life you are living. There are always gonna be ups and down that's what makes life «life» but use today to focus on the ups and not the downs. Let your feminine energy shine through, you are on a verge of growth. This is a time to celebrate life and all the wonders it brings.

Legg igjen en kommentar