Dagens Tarot Kort Lørdag 1 Juni 2019

Dagens Tarot Kort Lørdag 1 Juni 2019

Tårnet og fire av sverd.

Noen ganger må vi virkelig revurdere våre metoder. Fungerer dette virkelig eller vil det noensinne fungere? Dette er spørsmålene vi må stille oss selv. Hvis du føler at du kanskje ikke har tid til å ta en dyp titt på hva som skjer rundt deg, eller hvordan ting kan ha blitt bygget på falske forutsetninger. Så er dagen i dag ikke for dagdrømmer eller at du ønsker ting vil fungere av seg selv, noe som de sjelden gjør. I dag handler det om å handle og gjøre ting som er mye bedre for deg selv. Din fremtid er en refleksjon av fortiden din, så la fortiden være og start riktig denne gangen.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The tower and four of swords

Sometimes we need to really rethink our methods. Is this really working or will it ever work? These are the questions we need to ask ourselves. If you feel like you cant maybe its time to take a deep look into what is happening around you and how things might have been built on false pretences. Today is not a day for daydreaming or wishing things will work itself out, as they very rarely do. Today is about taking action and making things that much better for yourself. Your future is a reflection of your past so let it go and start properly this time.

Legg igjen en kommentar