Dagens Tarot Kort Fredag 31 Mai 2019

Månen og åtte av mynter.

I dag kan du føle deg som om du blir litt provosert av månen. Som om du ikke har nok og trenger mer. Prøv å la være å bekymre deg så mye, du har mer enn nok, og du jobber fortsatt med dine mål. Ikke begynn å tvile på deg selv nå når du begynner å få suksess. Når du føler deg litt provosert av månen, er det viktig å ta litt "meg tid". Et varmt bad eller et godt glass vin, noe som gjør at du føler deg litt spesiell.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The moon and eight of Pentacles

Today you may feel as if you are being a bit provoked by the moon. As if you don’t have enough and need more. Stop worrying so much, you have more than enough and you are still working towards your goals. Don’t start doubting yourself now when you are starting to gain success. As you might be getting a bit provoked by the moon, it is important to take some “me time”. A hot bath or a nice glass of wine, anything that makes you feel that little bit special.

Legg igjen en kommentar