Dagens Tarot Kort Onsdag 29 Mai 2019

Rettferdighet og dronningen av sverd

I dag må du være forsiktig med det du sier. Du vet kanskje ikke hele historien om det du prøver å si. Ikke alt må bli fortalt eller hørt. Ta et skritt tilbake og slapp av, lytt til den indre stemmen i deg. Vet at i dag handler det om juridiske saker og ikke sladder. Det er viktig at du vet konsekvensen av dette i dette tilfellet "dine ord". Prøv å få kontakt med dine følelser, så vel som ditt mentale selv. Husk at alt er ikke svart eller hvitt. I dag kan det være den dagen du trenger å holde kjeft.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Justice and queen of swords

Today you need to vary of what you say. You might not know the full story to what you are trying to state. Not everything needs to be told or heard. Take a step back and relax, listen to that inner voice inside you. Know that today is about legal matters, not gossip. It is important you know the consequence of in this case “your words.” Try to connect with your emotions as well as your metal self. Remember not everything is in black or white. Today might be the day you need to shut up.

Legg igjen en kommentar