Dagens Tarot Kort Mandag 27 Mai 2019

De elskede og kongen av beger.

I dag handler ikke om perfeksjon. Livet kommer aldri til å være helt perfekt, det vil alltid være opp og nedturer. Du kan være føle deg veldig emosjonell i dag over hvordan du vil at ting skal være, se og føle. Livet handler ikke alltid om ting, så prøv å fokusere på solen som skinner utenfor, eller lukten av friske blomster, noe annet enn det du har inne. Se på hva som kan være viktigere i livet. Dine følelser prøver å kontrollere deg. Så ta et skritt tilbake og pust. Din følelsesmessigste overbelastning hindrer deg i å gå fremover. Finn balansen I deg, og prøv Se skjønnheten i det som ikke er helt perfekt..

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The lovers and king of cups.

Today is not about perfection. Life is never going to be perfect; there will always be ups and downs. You may be felling very emotional today about how you want things to be, look and feel. Life is not always about things, so try to focus on the sun shining outside, or the smell of fresh flowers something other than what you have inside. Look at what can be more important in life. Your feelings seem to be trying to control you. So take a step back and breathe. Your emotional overload is stopping you in moving forward. Find the balance within. See the beauty in the ugly.

Legg igjen en kommentar