Dagens Tarot Kort Lørdag 25 Mai 2019

Ypperste prestinnen og åtte av staver.

I dag skjer alt i et veldig raskt tempo. Den følelsen du har av at du trenger å ta det med ro, hør på den. Ikke alt kan skje på en gang, så du må slutte å være så utålmodig. Tiden vil avsløre alt. Ikke kjør før du kan gå. Ta et dypt åndedrag og fokuser på pusten din, koble deg til ditt høyere selv og finn balansen i deg. Du er på riktig vei så ikke bekymre deg for det. I dag er ikke dagen for deg å gjøre mye fysisk arbeid, legge føttene opp og slappe av, ta litt tid for deg selv.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The high priestess and eight of wands

Today everything may be happening at a rapid pace. That feeling that you have of needing to slow down listen to it. Not everything can happen at once, so you need to stop being so impatient. Time will reveal all. Don’t run before you can walk. Take a deep breath and simply focus on your breathing, connect with your higher self and find the balance within. You are on the right path so don’t worry about that. Today is not the day for you to be doing a lot of physical labour, put your feet up and relax, take some time for yourself.

Legg igjen en kommentar