Dagens Tarot Kort Lørdag 18 Mai 2019

Keiserinnen og syv av sverd.

I dag handler det om å finne din balansen da det ikke er balanse i energien rundt deg. Du vil kanskje ta den enkle veien ut av en situasjon du er inne i, og først kan det virke som om det er en smart ide, men dessverre så er det ikke slik. Du må finne din feminin energi og bruke den til å veilede deg slik at du kan fullføre alt på riktig og god måte, slik at du ikke skaper noen flere problemer for deg selv. I dag er det en god dag for deg å prøve ut noen øvelser slik at du får mere kontakt med jorden og deg selv, da dette kan hjelpe deg. Ikke analyser situasjonen din, bare lytt inn og vær sannferdig med deg selv og folk rundt deg.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Empress and seven of swords

Today is about finding your balance as there is no flow in the energy surrounding you. You may be wanting to take the easy way out of a situation you are presently in and it may even seem like a clever idea at first but unfortunatly today is not that day. You need to find your feminine energy within and use it to guide you to complete everything in the right and proper manner so that you dont creat any more problmes for yourself. Today is a good day for you to try out some grounding exercise as this can help you. Dont overannalyse your situation or what to do just listen within and be truthful with yourself and people around you.

Legg igjen en kommentar