Dagens Tarot Kort Fredag 17 Mai 2019

Keiseren og knekten av beger.

I dag er bare en av de dagene, som om alt er helt perfekt. Det er bare en veldig positiv dag i dag. Du kan til og med føle som alt går som det skal, og at ingenting kan forandre denne følelsen du har. Ikke slipp denne positiviteten eller over analyser, bare fordi dagen i dag er positivt så betyr det ikke at morgendagen vil være. Så ikke la frykten overta, noen ganger er universet bare hundre prosent på din side, aksepterer det og sette pris på det. Du har full kontroll over livet ditt i dag, og ingen kan ta denne kontrollen vekk fra deg. La denne følelsen av ferdigstillelse fylle deg opp.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Emperor and knight of cups

Today is just one of those days. As if everything is aligned perfectly. It's just a very positive day. You may even be feeling as everything is going the way it should and that nothing can change this feeling you have. Don't let go of this positivity or over analyse it, Just because today is positive doesn't mean tomorrow won't be to don't let fear take over, sometimes the universe is just a hundred per cent on your side accept it and appreciate it. You are fully in control of your life today and no one can take this control away from you. Allow this feeling of completion to fill you up.

Legg igjen en kommentar