Dagens Tarot Kort Torsdag 16 Mai 2019

Stjernen og tre av staver.

Disse kortene angir veien du har planlagt og fremdeles planlegger, dette har potensialet til å bli en realitet. Du må fortsatt holde fokus på målene dine og ikke bli distrahert. Ikke gå tilbake på gamle feil og feil det er mulig å gjøre nå. Det er viktig for deg å holde følelsene dine balansert, da dette også kan være en veldig følelsesmessig reise for deg. Fokus på forskjellen i hvordan du vil at livet ditt skal være sammenlignet med det du trodde det ville være, for dette kan hjelpe deg med å holde deg rolig og fornøyd med dine nåværende valg i livet. Husk å ikke haste dette er fortsatt bare begynnelsen, ting tar tid. Du kan ikke forandre alt på en dag. Hvorfor ikke skrive ned hva du vil ha ut av livet og dine potensielle kunder for fremtiden. Det du manifesterer, kan bli din virkelighet.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The star and three of wands

These cards indicate the path you have planned and are planning has the potential for becoming a reality. You still need to keep focusing on your goals and don't get sidetracked. Don’t look back on old failures and mistakes. It is important for you to keep your emotions balanced as this may also be a very emotional journey for you. Focus on the difference in how you want your life to be now compared to what you thought you wanted this can help you stay tranquil and happy with your current choices in life. Remember not to rush anything as this is still only the beginning stages, things do take time. You can’t change it all in one day. Why not write down what you want out of life and your prospects for the future. What you manifest can become your reality.

Legg igjen en kommentar