Dagens Tarot Kort Mandag 13 Mai 2019

Måtehold og pasjen av sverd.

I dag handler det om å lære, kanskje du kan ta opp noen nye studier eller noe langs disse linjene. Det er som om du trenger å lære noe nytt eller noe mer for å lykkes i dine mål og langsiktige planer. Dette betyr ikke at du må gå tilbake til skolebenken eller ta en hel klasse, det er bare å se at du kanskje trenger litt ekstra. Du må åpne deg opp for nye muligheter rundt deg og se hva du kan lære av det. Dette er en tid for deg å ta med all kunnskap som er gitt deg. Du kan aldri vite for mye.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Temperance and page of swords

Today is about learning maybe you are taking up some new studies or thinking about something along those lines. It is as if you need to learn something new or something more in order to succeed in your goals and long term plans. This doesn't mean you need to go back to school or take a whole degree it is just suggesting you might need a little bit extra. Open up to new possibilities around you and see what you can learn from it. This is a time for you to take in all the knowledge that is given to you. You can never know too much.

Legg igjen en kommentar