Dagens Tarot Kort Tirsdag 7 MAy 2019

De elskede og to av mynter.

Dette er en tid da du finner ut hva du står for og hva din personlige filosofi på livet er. Du må være veldig tydelig på dine prioriteringer og hvor du vil investere tid og energi. Du må kunne takle forandring, gjenværende fleksibel og tilpasningsdyktig i din tilnærming. Du må være sentrert mens du holder deg fleksibel og holder deg informert. Se etter nye muligheter, vær åpen for å bytte og gå med strømmen så godt du kan.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The lovers and two of pentacles

This is a time when you are figuring out what you stand for and what your personal philosophy on life is. You need to be very clear on your priorities and where you want to invest your time and energy. You need to be able to cope with change, remaining flexible and adaptable in your approach. You must stay centred while you stay flexible and keep informed. Look for new possibilities, be open to change and go with the flow as best you can.

 

 

Legg igjen en kommentar