Dagens Tarot Kort Tirsdag 30 April 2019

Verden og konge av staver

I livet velger vi hvor mange ganger det er nødvendig for oss å starte igjen, hvor mange ganger trenger vi disse nye begynnelsene for å lykkes i våre liv og mål. Ta imot din mannlige energi innenfor, han kan hjelpe deg med å ta kontroll over din nåværende situasjon og hjelpe deg med å få balansen du måtte trenge akkurat nå. Livet er laget av uendelige muligheter. Det er opp til deg å faktisk ta dem når du ser dem. Husk alt har sin perfekte timing hvis ting ikke har gått som du har håpet kanskje det er bare ikke riktig tid for det. Pusten tar et skritt til siden og ser på din situasjon som helhet. Hvordan kan du forbedre det, er det riktig tidspunkt? Skal du sette den på vent for litt? Må andre ting prioriteres? Først svar alle disse spørsmålene ærlig og du vil se din energi blomstre.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The world and king of wands

In life, we choose how many times it is necessary for us to start again, how many times we need these new beginnings in order to succeed in our lives and our goals. Embrace your male energy within, he can help you take control of your present situation and help you gain the balance you might be needing right now. Life is made of infinite possibilities its is up to you to actually grab them when you see them. Remember everything has its perfect timing if things haven't been going as you have hoped maybe it's just not the right time for it. Breath takes a step to the side and looks at your situation as a whole. How can you improve it, is it the right time? Should you put it on hold for a bit? Do other things need to be prioritised first answer all these questions truthfully and you will see your energy flourish?

Legg igjen en kommentar