Dagens Tarot Kort Tirsdag 23 April 2019

Ypperste presten og fire av mynter.

I dag kan det være en dag da du er redd, vil du miste alt. Forteller det deg at om du bruker en enkelt krone, vil det være farlig, og du vil ikke ha nok igjen. Vi er ikke satt på denne planeten for å leve livet i frykt, slipp frykten for aldri å ha nok, fordi du kan faktisk begynne å skape det, og da kan det vil bli et reelt problem for fremtiden din. Noen ganger, spesielt hvis du manifesterer, så er det også viktig å nyte det du har, da du faktisk har tjent det og ikke bare legge det unna. Jo mer du holder fast jo raskere forsvinner det, dette er fordi du skaper din egen frykt på grunn av ditt sinn og gjentar det igjen og igjen. Bruk litt for å få litt. Dette betyr ikke å bruke over evne, det handler om å fokusere på å gi deg en liten pause nå og da. Livet handler ikke om å leve i frykt.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Hierophant and four of pentacles

Today may be another one of those days when you are scared you will lose it all. Telling yourself if you spend a single dime it will be bad and you won't have enough left. We are not put on this planet to live life in fear, let go of that fear of never having enough or you might actually start creating it and it will become a real problem for your future. Sometimes especially if you are manifesting it I also important to enjoy what you have, as you have actually earned it and not just hold on to it. The tighter you hold the faster it disappears as you may be creating your own fear due to your mind repeating it over and over again. Spend a little to get a little. This doesn't mean to say go on a big shopping spree, it is more about focusing on giving yourself a little break now and again show yourself a little appreciation. Life is to be lived not feared.

Legg igjen en kommentar