Dagens Tarot Kort Fredag 19 April 2019

Dommen og dronning av mynter.

Kortene ber deg om å opprettholde en medfølende, nærende, praktisk og jordnær holdning når det gjelder å håndtere andre og dine nåværende forhold. Du må fokusere på å skape et rolig og balansert liv for deg selv. Alle puslespillene i livet ditt kommer til slutt sammen for å danne et integrert bilde av livshistorien din. Denne integrasjonen har helbredet noen dype sår, og du er nå i stand til å sette fortiden bak deg. Minnene dine hjemsøker ikke lenger deg, og du er i stand til å forstå og verdsette hva som har skjedd med deg og hva det har lært deg om livet. Nå er du klar til å konfrontere enhver uferdig virksomhet i livet ditt, rydde opp eventuelle misforståelser og se fremtiden med fred og dyp "knowingness" i hjertet.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Judgement and queen of pentacles.

The cards ask you to maintain a compassionate, nurturing, practical and down-to-earth attitude when it comes to dealing with others and your present circumstances. You need to focus on creating a calm and balanced life for yourself. All the pieces of the puzzle of your life are finally coming together to form one, integrated picture of your life story. This integration has healed any deep wounds and you are now in a position to put the past behind you. Your memories no longer haunt you, and you are able to understand and value what has happened to you and what it has taught you about life. Now, you are ready to confront any unfinished business in your life, clear up any misunderstandings and view the future with peace and deep ‘knowingness’ in your heart.

Legg igjen en kommentar