Dagens Tarot Kort Mandag 15 April 2019

Stjernen og åtte av sverd

Når det er ferie kan vi bli opprørte og føle oss ensomme vi skulle ønske at enkelte ville være her sammen med oss. Det er ok å savne noen i livet ditt, men ikke la det stoppe deg fra å nyte ting og mennesker du fortsatt har rundt deg. Du kan være i en tilstand hvor du er blindet av sannheten og ikke klarer å se ting klart. Dette er en følelsesmessig tid ja, men det er også en tid for helbredelse og håp. Se alt som omgir deg, ikke bare mennesker, men livet selv, Natur, Dyr de tingene vi pleier å ta for gitt det som bare er der. Vær oppmerksom på alt og la kjærligheten fylle deg opp. Du er ikke alene, så du trenger ikke å føle at du er det.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The star and eight of swords

Due to the holidays, we may be feeling upset and lonely as if we wished certain people would be here with us. It is ok to miss someone in your life but don't let it stop you from enjoying the things and people you still have around you. You may be in a state where you are blinded by the truth and not able to see things clearly. This is an emotional time yes indeed but it is also a time for healing and hope. See all that surrounds you not just people, life itself Nature, animals the things we tend to take for granted as it's just there. Pay attention to it let the love fill you up. You are not alone so don't you don't need to feel like you are.

Legg igjen en kommentar