Dagens Tarot Kort Lørdag 13 April 2019

Ypperste prestinnen og syv av staver

Dagens kort reflekterer motet ditt. Slik blir du utholdende og fast bestemt på å lykkes. Når problemer eller konflikter oppstår, må du ikke høre på noen andre enn deg selv. Din intuisjon og høyere selv er hva som vil lede deg når du føler deg fastlåst. Folk rundt deg vil alltid prøve på en eller annen måte å få deg ned. Ikke la dem slåss for hva du vil eller hva du vil utrette. Livet handler om å oppfylle våre drømmer, ikke å kaste bort tiden på andre. Fortsett å gå veien din hvert eneste trinn viser stor forbedring og fremgang.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The high priestess and seven of wands

Today's cards reflect on your courage. How you stay persistent and determined in succeeding. When problems or conflictions arise please don't listen to anyone but yourself. Your intuition and higher self is what will guide you when you feel stuck. People around you will always try in one way or another to bring you down. Don't let them, fight for what is your or what you want to create. Life is about fulfiling our dreams not wasting away on them. Keep moving forward with every little step shows big improvement.

Legg igjen en kommentar