Dagens Tarot Kort Torsdag 11 April 2019

Den hengte mannen og kongen av staver

Noen ganger er det bra å bare stoppe opp og puste for et lite sekund. Ta en nærmere titt på hvordan ting utfolder seg selv. Du skal ikke miste fokus på dine hovedmål, så ikke stopp opp for lenge. Hold motivasjonen og energien høy slik at du klarer å fortsette. Du har full kontroll og vet nøyaktig hva du må gjøre og hva dine neste skritt fremover er. Så ikke la noe eller noen fortelle deg noe annet. Hvis du venter for lenge, så kan mulighetene gå ifra deg og da klarer du ikke å gjennomføre det, så ta den nødvendige lille pausen du trenger, og sett i gang.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The hanged man and king of wands

Sometimes its good to just stop and breath for a second. Take a closer look at how things are unfolding themselves. Nevertheless, don't lose focus on your main goals, don't stop for too long. Keep your motivation and energy high in order to keep going. You are fully in control and know exactly what it is you have to do and your next steps forward. So don't let anything or anyone tell you otherwise. If you wait too long you might lose in the end, so take the required time you need and then get started.

Legg igjen en kommentar