Mine Spirituelle Evner Gave Forbannelse

Mine Spirituelle Evner - Gave? - Forbannelse? 
De fleste dager er jeg stolt og glad for evnene mine. De viser lyset og veien som skal gåes. Andre dager er de litt irriterrende og belastende. Men tilstede, det er de alltid.

Forleden natt var en av de nettene, en av de irriterende, belastede nettene. 

Jeg hadde lagt meg og nesten sovnet, da jeg hørte at døren åpnet seg i soverummet. Selvfølgelig våknet jeg, tenkte det var datteren min som var inne og se på meg (det gjør hun noen ganger). Så jeg stod opp, og gikk inn til henne. Hun sov som en engel, langt borte i drømmeland.
'Sikkert bare gjennomtrekk', tenkte jeg, sjekket vinduer og dører og gikk tilbake i seng.

Akkurat da heg holdt på å sovne igjen, åpnet døren seg forsiktig, ikke helt op, bare på klem. På klem som når man skal sjekke om ungene sover. Jeg våknet helt og lå og så på døren, men uten å røre meg. Så ble den lukket igjen, stille og forsiktig. Dørhåndtaket gikk helt ned og døren ble lukket pent. 

Ok, det er sikkert 'en avdød' som gjerne vil ha kontakt. Jeg besluttet meg for å finne ut hvem det var og hva vedkommene ville. Men NEJ, det var umulig å få kontakt. Vedkommene var ikke interessert i å vise hvem den var.

Jeg ble liggene og se på døren. Jeg tente lyset og lå bare og så på døren. Jeg prøvde igjen og igjen på flere måter å få kontakt. Tror døren åpnet og lukket seg 10-12 ganger på sammen måten i løpet av natten. Ikke fikk jeg kontakt og ikke ville 'vedkommene' stoppe. Klokken gikk, først ved 4 tiden ble det ro. Og da jeg skulle opp kl 6, var det ikke søvn jeg fikk mye av den natten.

<3 Kristina

Legg igjen en kommentar