Dagens Tarot Kort Søndag 07 April 2019

Narren og fire av beger.

Dagens kort indikerer at du sannsynligvis vil være i eller nærme en periode med eksperimentering. Du kan godt ha et ønske om å prøve ut mange forskjellige tilnærminger til åndelighet for å se hvordan de passer for deg personlig. Ønsketanking kan ta på det åndelige aspektet av livet, som når vi er fanget opp i "fattig meg" tenkning eller "Jeg skulle ønske at ting var annerledes", har det en tendens til å forblinde oss til skjønnheten i det som er i våre liv, akkuratt nå. Hold deg konstant og jordet i øyeblikket. Hvis du ikke kan holde en "takknemål" og skrive ned ting du føler deg takknemlig for hver dag, gjør du i det minste en liste over tjue personer / situasjoner / ting i livet ditt som du er takknemlig for nå.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The fool and four of cups.

Today’s cards indicate that you are likely to be in or near a period of experimentation. You may well have a desire to try out lots of different approaches to your spirituality to see how they fit for you personally. Wishful thinking can take its toll on the spiritual aspect of life, as when we are caught up in "poor me" thinking or "I wish things were different," it tends to blind us to the beauty of what IS in our lives, right now. Stay constant and grounded in the present moment. If you can't keep a "gratitude journal" and write down things you feel grateful for every day, at least make a list of twenty people/situations/things in your life that you are grateful for now.

Legg igjen en kommentar