Dagens Tarot Kort Torsdag 04 April 2019

Lykkehjulet og ess av sverd.

Du må til slutt gi slipp på et trossystem som faktisk ikke har virket for deg i lengere tid. Ikke bli lei deg hvis du finner at du hadde hatt noen synspunkter og overbevisninger som du ikke burde ha. Godta hva din rettferdige del av ansvaret er for situasjonen du står overfor, være ansvarlig overfor deg selv. Du vil finne noen åndelige sannheter som holder mer løfte for deg og som er gunstige. Ikke nøl med å snakke med andre om hva som fungerer for dem på et åndelig nivå.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Wheel of fortune and ace of swords.

You may finally let go of a belief system which actually hasn't worked for you for some time. Don't beat yourself up if you find you have been holding some viewpoints and beliefs that you shouldn't have. Accept whatever your fair share of responsibility is for the situation you are currently facing, be accountable to yourself if to no one else, and move on. You will find some spiritual truths that hold more promise for you and which are beneficial. Don't hesitate to talk to others about what works for them on a spiritual level.

Legg igjen en kommentar