Dagens Tarot Kort Mandag 01 April 2019

De elskede og ess av staver.

Du viser stort potensial nå og er drevet av en sterk, kreativ kraft. Det er som om det er et talent i deg som bare sprenger for å komme seg ut og bli fullt utnyttet. Dette er også en perfekt tid til  å bruke fantasien din og gjøre drømmene dine til virkelighet.

 Bruk din kreative energi og lidenskap for å ta de første skrittene og få dette prosjektet på gang. Det viktigste er at du starter nå. Noe kommer til å forandre planene dine eller sette ting litt ut av fokus, noe som kan se negativt ut på overflaten, men vil senere vise seg å være en velsignelse i forkledning.

 

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The lovers and ace of wands.

You are showing huge potential at this time and are driven by a strong, creative force. It is as if there is a latent talent within that is just bursting to get out and be fully utilized. This is also a perfect time to draw upon your imagination and to make your dreams reality. Use your creative energy and passion to take the first steps and get this project underway. Use your intellect and logic to find the best way to start your journey. The important thing is that you start. There will always be changes in how this will actually turn out, but for now you are just at the beginning stages of your new creative journey so don't over thing to much.

Legg igjen en kommentar