Dagens Tarot Kort Fredag 29 Mars 2019

Skjebnehjulet og dronningen av beger.

Dagens kort tyder på at denne dagen kan lett utvikle seg til å bli en følelsesmessig berg-og dalbane, noe som gjør det svært viktig for deg å holde balansen når det gjelder det følelsesmessig. Prøv å ikke la følelsene dine over kjøre deg. Hvis du har viktige beslutninger å gjøre i dag, så ikke lytt så mye til dine følelser men bruk logikken isteden. Hvis du ikke gjør dette så vil du aldri kvitte deg med rutinen dette har blitt. Ikke gjør for mye, men ikke sitt alene hjemme heller. Du skal omgi deg med folk i dag som kan få deg til å føle seg verdsatt, hvis ikke så sitter du å sulker. Husk dette kan være en veldig fin og positiv dag, hvis du gjør de små endringer i din daglige rutine.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The wheel of fortune and queen of cups

Today’s cards suggest that your day can easily turn into an emotional roller coaster, making it very important for you to keep your balance emotionally. Try not to let your feelings overrun you. If you have any important decisions to be making today, then remember to use your logic rather than listening to your feelings only. If you don’t then you will never rid yourself of this routine. Don’t do too much but don’t stay home alone either. Be with people that can make you feel appreciated so you don’t sit and sulk. Remember this can be a very nice and positive day, if you make small changes in your daily routine.

Legg igjen en kommentar