Spirituell nymåne sermoni

Spirituell nymåne sermoni

Nymånen er den sorte månen, den mørkeste natten. Det er det ultimative feminine mørke, det som  har vær ansett som farligt og truende igjennem tidene. Det er her Gudinden er sterkest og det mot at bevege deg inn i det feminine mørke. Den mørkeste fasen av hvilken som helst syklus, har alltid vært symbolet på overgangen mellom døden til det gamle og fødslen av det nye.

Det er mange som har bruk for en sermoni til nymånen, her hvor vi føler at mørket har spredd seg over vår verden. Det er i mørket at lyset stråler klarest og det er i mørket at tiden er til ettertanke, healing og drømmer om fremtiden. Det er mindre aktiv energi, da mørket er beregnet til refleksjon og meditasjon, til at se inn i deg selv og legge merke til hvordan du har det både fysisk og psykisk.

Når du er oppmerksom på månens faser og synkroniserer livet med månens syklus, kan du oppdage at du får mer energi på projektene dine og at intensjonene dine lettere blir en realitet.  Det kan være perioder i livet, hvor vi føler oss mer draget til å ære månen og arbeide mer bevisst med måneenergien. Når du tænker på hvordan Månen påvirker tidevannet i verdenshavene, er det ikke så uforståelig at den også påvirker mennesker, kroppen består av 60-75% vann.

Nymånens energi er forbunnet til nye begynnelser, det er her du "sår frøene dine" og Fullmånen er når du høster og avslutter eller skifter retning i prosjektene dine.

Dette skal du bruke til sermonien din

For å skape din egen nymånesermoni, skal du bruke papir og blyant, stearinlys, ynglingskrystallen din, en rød snor/tråd, kanskje en pen blomst og andre ting, du føler deg spirituelt forbunnet til. Det kan for eksempel være en Madonna, en strandsten eller hva som helst, noe som har betydning i forhold til den intensjonen du vil gi liv den dagen.

Nymåne alteret ditt

Forbered et spesielt alter til ære for Nymånen. Hvis du har plads til at kan bli stående fremme, er det fint. På den måte kan du lettere holde intensjonen og energien i de målene som du introduserer i Nymånens energi. Alteret  ditt  bygger du opp rundt de krystallene du føler har den rigtige energien for deg, friske blomster, stearinlys og hva som ellers gir deg en fornemmelse af sermoni, respekt og skønnhet. Det skal være noe som åpner sansene dine og holder deg fokusert på månens og naturens energi.

Sermonien

Allerede når du bygger alteret, er semonien din startet. Arbeidet med å skape ditt eget hellige rum med skønnhet og energi, forsterker forbinnelsen din og intensjonene dine. Tenn stearinlyset til sist og ta  fram papir og blyant. Sett deg i en god og avslappet stilling og mediter et par minutter, med fokus på intentionene dine for denne Nymånen. Hva ønsker du å få mere energi til, hvilke visjoner skal realiseres, hvor har du bruk for mer power for å manifestere drømme dine? Skriv det ned på papiret, fold papiret sammen, hold det mellem hendene dine og blås på det 3 ganger. Med de 3 blåsene, overfører du styrken din til intentsjonen og gir den liv. Første blås er for det mentale elementet, andre blås for det følelsesmessige elementet, tredje blås er handlekraften og livsgleden som får det til å skje.

Plasér papiret på alteret ditt, under en krystall, eller bind en rød snor rundt det. Krystallen vil kanalisere energi til intensjonen din og gi den mer power, den røde snoren vil hjelpe med mer styrke til å føre intensjonen videre fra papir til virkelighet.

Avslutting på ser,onien

Det er nå du skal feire den nye starten, så finn den måten som virker best for deg og som vil få deg til å ha lyst til å gjøre det igen - på den måten skaper du ditt helt eget måneritual. Gå en tur under nymånen,  gjør yoga månehilsner, hør god musik og dans deg fri og glad - gjør akkurat det som er mest tiltalene for deg.

Papiret ditt skal du la ligge under krystallen eller på alteret  helt til Fullmåne. Her kan du ta stilling til hva intensjon nå har bruk for.
Les bloggen min om Fullmåne sermoni.

Legg igjen en kommentar