Dagens Tarot Kort Onsdag 27 Mars 2019

Månen og ti av staver.

I dag kan du virkelig føle deg som om verden henger på skuldrene dine, men er det virkelig slik? Det kan hende det er litt overdrevet når det gjelder hvor hardt ditt daglige liv egentlig er. Du kan føle deg mer fysisk utmattet enn mentalt i dag. Gjør dette til den perfekte tiden for deg å fokusere litt mer på din fysiske helse. Drikk vann, få nok søvn om natten, spis riktig. Prøv å virkelig hjelp kroppen din, slik at du ikke trenger å føle deg på denne måten. Å føle seg fysisk sliten er ikke en dårlig ting, så ikke la dette trykke deg ned slik at du tilbringer dagen med å klage.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The moon and ten of wands

Today you may really feel as if the world is on your shoulders, but is it really. You may be over exaggerating a little when it comes to how hard your daily life really is. You may feel more physically exhausted than mentally today. Making this the perfect time for you to focus a bit more on your physical health. Drink water, get enough sleep at night, and eat right. Try to really help your body so you don’t need to feel this way. Feeling physically tired is not a bad thing, so don’t let this bring you down or spend the day complaining about it.

Legg igjen en kommentar