Dagens Tarot Kort Tirsdag 26 Mars 2019

Djevelen og pasjen av sverd.

I dag står du overfor frykten din. Dette kan føles som en tøff dag, da du kan føle deg fanget, som om du ikke kan se en vei ut.

Du får ikke svaret ved å Over analysere hver situasjon i dag. Du må prøve å ta kontroll, ikke la tankene dine overstyre deg. Skriv ned hva som virkelig skremmer deg og se hvordan du kan begynne å frigjøre frykten en etter én. Tankegangen du er inne på nå trenger ikke å være permanent, så prøv å se lyset i enden av tunnelen og vet at du har muligheten til å endre det. Husk alt sitter i hodet ditt.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Devil and page of swords

Today is about-facing your fears. This may feel like quite a tough day as you can feel trapped as if you can’t see a way out. Over analyzing every situation today is not the answer for you. You need to try to take control, don’t let your mind overrule you. Write down what really scares you and see how you can start releasing the fear one by one. The mindset you are in now does not need to be permanent so try to see the light at the end of the tunnel and know you have the opportunity to change it. It’s all in your head.

Legg igjen en kommentar