Dagens Tarot Kort Lørdag 23 Mars 2019

Keiseren og ni av beger.

I dag føler du deg som om du virkelig har lykkes. Selv om du kanskje vil vise verden alt du har, så er det lurt å huske å være litt ydmyk, da sjalusi kan omgi deg raskt. Vær stolt av hva du har oppnådd, men ikke gni det inn under alles nese. Prøv å bruke denne tiden til å fokusere på de som ikke er så heldige. Bruk i dag til å tilbringe litt tid med dine kjære, ikke sitte å tenk på hvor mye du har oppnådd. Du har kommet langt og gjort en god jobb, men husk å ikke bli for snobbet av det. Hvorfor dele og vis omsorg. Det betyr ikke at du må gi alt bort, men åpne deg opp litt følelsesmessigst, et kompliment eller smil kan nå langt i dag.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Emperor and nine of cups

Today you may feel as though you have really succeed. Even though you might want to show the world all that you have, you need to remember to be a bit humble, as jealousy can surround you quickly. Be proud of what you have achieved although do not rub it under everyone’s nose. Try to use this time to focus on the not so fortunate. Use today to spend some time with your loved ones, not by yourself thinking about how much you have achieved. You have come far and done a great job but remember not to get snobby about it. Sharing is caring. Doesn’t mean you need to give everything away but open up a little emotionally a compliment or smile could go a long way today.

Legg igjen en kommentar