Dagens Tarot Kort Fredag 22 Mars 2019

Rettferdighet og to av staver.

I dag handler det om å finne balansen i dine fremtidige planer. Du er veldig bestemt i måten du går frem på, og det er viktig å fortsette med det i dag. Ikke stress, men ikke stopp heller. Det er mye positivitet i dag, men du kan til tider føle deg litt alene. Prøv å komme deg ut av komfortsonen din og husk å ikke slå deg til ro for mindre enn det du virkelig vil ha. Prøv å ikke presse deg selv for hardt, siden du bare er i begynnelsen når det gjelder planene dine. Det kan være noen viktige papirer eller ting du må vurdere for at du skal få fremtidig suksess. Ikke la deg bli dratt ned av andre folks kommentarer eller påvirkninger, husk at de ikke er sjefen du er.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Justice and two of wands

Today is about finding the balance within your future plans. You are very headstrong in the way you are going. So it is important for you today to keep at it. Don't rush although don't stop either. There is a lot of positivity in this day; nevertheless, there may be times where you may feel a bit alone. Try to get out of your comfort zone and remember not to settle for anything less than what you are striving for. Just try not to push yourself too hard either you are only at the beginning stages. There might be some important papers or things for you to consider in order to gain your future success. Don't get dragged down by other peoples comments or influences they are not the boss you are.

Legg igjen en kommentar