Dagens Tarot Kort Tirsdag 19 Mars 2019

Vognen og esset av staver.

Dagens kort handler om å overvinne konflikter og at du går fremover i positiv retning. Ta sjansen og forfølge en ide som du har i tankene og følg dine instinkter. Hvis du tror at prosjektet du har drømt om, er en god ide, og bare fortsett å gjøre det. Du har mye ambisjon, så ta de første skrittene for å starte reisen din mot ny begynnelse. Det er et bevegelseskort og actionkort satt sammen, så nå stopp ikke deg selv uten omkostninger.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The chariot and ace of wands.

Today’s cards are about overcoming conflicts and moving forward in a positive direction. Take the chance and pursue an idea that you have in mind and follow your instincts. If you think that the project that you've been dreaming of is a good idea, and then go ahead and do it. You have a lot of ambition, so take the first steps to start your journey towards newer beginnings. These are action cards that require movement, so remember don’t stop yourself at any costs.

Legg igjen en kommentar