Dagens Tarot Kort Fredag 15 Mars 2019

Magikeren og åtte av sverd.

I dag kan du føle deg litt deprimert, som om du vil låse deg selv inne og kaste nøkkelen. Du sitter mentalt fast inne i hodet ditt og kan føle at alt er galt. Du må våkne, gå ut av sengen og gripe dagen. Åpne øynene dine og se alle mulighetene du har foran deg, bryt deg løs fra det som låser deg fast. Ta kontroll over tankene dine. Prøv å ikke tenke bare å gjør. Ta et skritt og se hvor det fører deg. I dag handler det ikke om å planlegge eller følge en plan. I dag handler det om behovet for å flytte uansett hvilken retning du går. Du har muligheten til å endre retningen før den selv starter.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

The magician and eight of swords

Today you may be feeling a bit depressed as if you want to chain yourself and lock away the world. You are mentally stuck inside your head and feel as if everything is wrong. You need to wake up, get out of bed and seize the day. Open your eyes and see all the possibilities you have in front of you, really break these chains. Don’t let your mind cloud your judgment. Try not to think just do. Take a step and see where it leads you. Today is not about planning or following a plan. Today is about the need to move no matter what direction you go. You have the power to change it before it even starts.

Legg igjen en kommentar