Dagens Tarot Kort Onsdag 13 Mars 2019

Keiserinnen og to av beger.

I dag er en dag for kjærlighet og romantikk. Hvis du har en partner men har du ikke, så handler det om å gjøre noe med mennesker eller dyr som du elsker. Skjem dem bort med mat og godt drikke eller la dem skjemme deg bort. Det er en perfekt dag å gjøre ting sammen som to. Ekteskap, å signere en kontrakt, bli gravid, gå på en date spiller ingen rolle hva det er så lenge det er alt du gjør det som to. I dag er det ikke en dag å bli sittende alene sammen med "kattene". La kjærligheten fylle ditt hjerte og la det overraske deg med sine underverk

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

Empress and two of cups

Today is a day for love and romance. If you have a partner or not it is about doing something with people, you love. Wine and dine them or let them wine and dine you. It’s a perfect day to do things as two. Marriage, signing a contract, getting pregnant, going on a date doesn’t matter what it is as long as it’s all the things you do as two. Today is not a day to be spent home alone with “the cats”. Let the love fill your heart and surprise you with its wonders.

Legg igjen en kommentar